På foreningens ordinære generalforsamling d. 20. jul. var ændringer af foreningens vedtægter på dagsordenen. For at vedtægtsændringer kan komme til afstemning på en ordinær generalforsamling, skal halvdelen af medlemmerne være mødt frem.
D. 20. jul. var kun 36 medlemmer mødt frem, og vedtægtsændringer kunne således ikke komme til afstemning.

For at foretage afstemning om vedtægtsændringerne, som jo altså ikke kunne komme til afstemning på den ordinære generalforsamling, skal der jf. vedtægterne indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling. Denne afholdes lørdag d. 31. aug. kl. 10.00 i Engelstrup forsamlingshus.

Referat fra den ordinære generalforsamling vil inden længe være tilgængelig på denne hjemmeside. Indkaldelse og dagsorden til  den ekstraordinære generalforsamling vil blive udsendt snarest mulig.